tirsdag den 30. november 2010

Day 18

Hejsa!:D


'Den sidste film du så'. Lige pt. ligger jeg i min seng og er syg. Min mor siger, at det er noget influenza.. Når jeg er syg, står mit fjernsyn tændt, hele tiden - også om natten. I nat vågnede jeg klokken lidt i fire og kunne ikke rigtig falde i søvn igen, så jeg kiggede lige hvad der var i fjernsynet. På Kanal 5 var der er film der hed 'The Island'. En vildt god film med Ewan McGregor og Scarlett Johansson i hovedrollerne. Filmen handler kort og godt om, hvordan genteknologi måske vil blive udnyttet i fremtiden. Det er en vildt god film! Og hvis du falder over den i blockbuster eller den er i fjernsynet, så synes jeg altså, du skal give dig tid til at se den! Den varer 127 minutter, så den er lidt lang - men den er helt sikkert tiden værd! Virkelig en god film! Jeg fortryder i hvert fald ikke, at jeg vågnede klokken fire :-).




Håber at i alle sammen, har det bare en smule bedre end mig :-).
xoxo
Christina<3.

lørdag den 27. november 2010

Day 17

Hejsa!:D

'Noget du har lavet helt selv'. Det må blive det her, lille "skilt' af en art, som jeg lavede da vi holdte juleklip, her hjemme :-D.

xoxo
Christina<3.

torsdag den 25. november 2010

Day 16

Hejsa!:D

'Et billede af dig, fra idag'
Sådan ser en træt Christina ud :-D
xoxo
Christina<3.

mandag den 22. november 2010

Day 15

Hejsa!:D

'Nævn de 10 første sang på din Ipod, når den er på shuffle.' De 10 er:

  1. Kayne West – Stronger.
  2. Martin – When I'm with you.
  3. Timberland feat. Katy Perry – If we ever meet again.
  4. Tine (fra X-factor) – Fighter.
  5. Green Day – She's a rebel.
  6. Tim Christensen – Secrets on parade.
  7. Tim Christensen – Get the fuck out of my mind.
  8. Green Day – Whatsername.
  9. Mohombi – Bumpy ride.
  10. Phil Collins – Two hearts.      
Jeg har en meget blandet musiksmag, som i nok kan se. Jeg kan lide ALT musik! Både rock og for at det ikke skal være løgn, er der også noget klassisk musik, som jeg godt kan lide at lytte til :-D

xoxo
Christina<3. 

søndag den 21. november 2010

Day 14

Hejsa!:D

'Et billede af dig og din familie' - altså jeg har ikke et billede, af hele min familie og jeg, så i får et billede af min lille søster og mig :-D
Mig og min lille søster

Jeg var inde og se 'Harry Potter og Dødsregalierne' med Thea i dag og jeg elsker den film! Den er virkelig god! Det var top hyggeligt, sammen med Thea. Efter filmen, gik vi på Sunset og fik sandwiches og jeg fik også en lille muffin med  blåbær - uhm, det var godt!

xoxo
Christina<3.

Harry Potter og Thea!

Hejsa!:D

Lige nu er jeg ved at gøre mig klar til, at jeg skal i biffen med min søde veninde Thea, for at se 'Harry Potter'. Jeg glæder mig sygt meget - både til, at se filmen, men også til at hygge mig med dejlige Thea :-D

xoxo
Christina<3.

lørdag den 20. november 2010

Day 13

Nicklas Bendtner

Hejsa!:D

Søren Bregendal
'Dit celebrity crush' - uff! den var svær, for der er såå mange at vælge imellem! Altså jeg ELSKER Søren Bregendal, Nicklas Bendtner og selvfølgelig Simon Talbot!
Der er også Daniel Agger og Christian Tafdrup, og MANGE andre ;-)!
Simon Talbot


xoxo
Christina<3.

fredag den 19. november 2010

Day 12

Hejsa!:D

'Hvordan du fandt blogspot, og hvorfor blogger du?' - altså en af mine rigtige gode veninder startede med at blogge og så synes jeg, at det så sjovt ud - så jeg besluttede mig, for at oprette en blog, og begynde at skrive. Jeg blogger fordi, jeg synes det er sjovt og det er spændende, når der kommer en ny fast læser eller en kommentar - selvom der ikke er så mange faste læsere, og ikke kommer så mange kommentarer, men jeg håber der kommer flere ;-)

xoxo
Christina<3.

torsdag den 18. november 2010

Day 11

Hejsa!:D

'En youtube du specielt godt kan lide' - altså der er jo, altid ALLE Shane Dawsons videoer, Brittani Louise Taylors videoer, og mange mange MANGE andre! Men jeg kan specielt godt lide den her: http://www.youtube.com/watch?v=NLcCSQt0HFM fordi han viser sine følelser i den, og han viser hvem han er. Jeg kan virkelig godt lide den! Den er virkelig sød! Og da jeg er en ret så følsom, pige begynder jeg selvfølgelig, og få lidt tårer i øjnene, når jeg ser den ;)

xoxo
Christina<3.

btw. vi havde jo projektuge - her i tirsdags skulle vi så fremlægge og i dag fik vi vores karakter; vi fik 12!!

onsdag den 17. november 2010

Day 10

Hejsa!:D

En madvare jeg kunne leve af? Tjaa, det må være mandariner! Jeg elsker, elsker, ELSKER mandariner! Eller så skal det være chokolade, som jeg virkelig også elsker! Eller så skal det være bøffer! Eller kage!! Eller .. ORK! Det er svært, og vælge når man elsker mad, så meget som jeg gør! Men jeg tror jeg vælger mandariner, fordi de smager godt og de er saftige, og hvis man virkelig er sulten og ikke har andet så mætter de godt :-D

xoxo
Christina<3.

tirsdag den 16. november 2010

Day 09

Hejsa!:D

'Noget du er stolt over fra sidste måned' - det er helt klart, at jeg fik 10 i fysik! Vi havde prøve og jeg troede virkelig ikke at jeg ville få mere end 00 - men så da jeg fik prøven tilbage, havde jeg fået 10!! Jeg blev virkelig glad og virkelig stolt over mig selv!

xoxo
Christina<3.

mandag den 15. november 2010

Day 08

Hejsa!:D

'Dine mål/gøremål for denne måned' - tjaa, det er vel, at tjene nogle penge så jeg kan komme ud og købe nogle gode julegaver. De eneste julegaver jeg har styr på, er til min far, min mor, min faster & onkel og min farmor - og jeg mangler bare mange flere! Årh! Julen er en hård tid - man skal punge ud! Men det er nu også den bedste tid! Jeg ELSKER jul!

Håber i har det godt ;)!

xoxo
Christina<3.

søndag den 14. november 2010

Day 07

Hejsa!:D

I dag skal jeg vise jer et billede af mig og min nærmeste ven - altså jeg har utrolig mange nære venner, og veninder som jeg altid kan regne med og jeg ved at jeg ALTID kan komme til dem, hvis der er noget galt. Og det elsker jeg dem alle for! Jeg ved ikke hvem der er min nærmeste ven, men min aller aller aller bedste ven er Patrick! Han er sjov, sød og bare en skøn dreng! Vi kan fortælle hinanden ALT! Han er som en bror for mig<3. Jeg har desværre, ikke et billede af mig og ham sammen, så i får lige et hvor Thea - også en af mine helt klart nærmeste & bedste venner! Hun er en fantastisk pige! Hende og jeg, har det altid sjovt, og har for det meste noget at grine over - og hvis der ikke lige er noget, så finder vi bare på noget! Hun er den smukkeste veninde jeg har!! (ikke for at disse mine andre veninder). Jeg elsker hende! Og Nicolai - han er også en nær og god ven.
Bagved: Nicolai. Foran (fra venstre): Patrick - ma' best friend! Thea og mig<3
Jeg har også en anden meget nær veninde, nemlig Charlotte! Hende og jeg, har været i gennem, mange ting - vi har haft mange op - og nedture, men vi holder sammen! Hun er den af mine veninder der har den fedeste stil, og hun hjælper mig, hvis jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Hun har dejlig humor og jeg elsker at fjolle rundt med hende!
Dette billede beskriver vores venskab, så godt ;) ..
Der er også Michell og Natashia! Michell har jeg kendt i snart 9 år - og vi har ALDRIG været uvenner :O! Jeg ved at hun er der for mig - både dag og nat! Og jeg er der også for hende! Vi bor cirka 15-20 km fra hinanden og går ikke længere på samme skole - så vi savner hinanden i hverdagen, så vi er sammen så tit vi kan. Helst hver weekend :D! Natashia er Michells bedste veninde - jeg lærte hende, at kende i gennem, Michell og mødte hende første gang, til en 'fest'. Hun er kommet til at betyde utrolig meget for mig, på utrolig kort tid! Hun har den fedeste humor og hun er bare en skønno pige!
Dejlige tøser!!
Så er der også min støtte - Michelle! Hun er en virkelig dejlig pige, med en skøn humor og et smukt indre og ydre! Hun er en fantastisk pige og jeg elsker at fjolle med hende!
Michelle og jeg<3
Og så er der jo også lige, Kristoffer og Jakob! De er nogle fantastiske dreng! De har fed humor, de er søde og så er de nogle skønne drenge! 

- JEG ELSKER JER ALLE SAMMEN MEGA, TOTAL OVERDREVET HØJT!! I er smilet på mine læber! I er grunden til, jeg står op om morgnen! I er i mit hjerte - hver og én! I er .. MIT LIV!!<3

..undskyld, for det lange indlæg, men skulle jo lige have dem alle sammen med ;) 

xoxo
Christina<3.


lørdag den 13. november 2010

Day 06

Gudskelov for forandringer!



Hejsa!:D

I dag skal jeg vise jer et billede af mig fra 2007, men da jeg ikke har et billede fra 2007, får i lige et billede fra 2008 i stedet for.








xoxo
Christina<3.

fredag den 12. november 2010

Day 05

Hejsa!:D

"En hjemmeside du bruger jævnligt" - det er helt klart FACEBOOK! Jeg er total afhængig! Jeg SKAL helst på facebook, HVER dag - jeg vil helst IKKE undvære at komme på. Jeg skal ind og se om der er nogen der har kommenteret noget, eller om der er nogen der har slået noget op på min væg, osv. Jeg er også selv ret aktiv på facebook, og kommenterer meget osv. Det er en genial opfindelse! Jeg ELSKER den mand/kvinde der har opfundet facebook! Haha! Jeg lyder som en total narkoman xD!

xoxo
Christina<3.

torsdag den 11. november 2010

Day 04

Hejsa!:D

I dag skal jeg vise jer et billede, jeg har taget og da jeg ikke lige er den store billedetaget, bliver det bare lige sådan et top fesent, billede som jeg tog, da min store søster og jeg tog en masse billeder til min konfirmation, hjemme ved min far :-)
Billedet skulle tages, fordi jeg synes det var en flot blomst -, plante-tingeling :)


xoxo
Christina<3.

onsdag den 10. november 2010

Done!

Thea, Charlotte og jeg er forresten færdig med vores projekt, om 'dyrenes lidelse, for menneskets skønhed'! Yaay! Vi skal printe det ud i morgen, og så er det klar til at blive afleveret. Så vi har det meste af dagen i morgen og hele fredagen til at finde på noget kreativt til vores fremlæggelse og lave en super duper fremlæggelse :D.
Det er bare dejligt, at være færdig!

xoxo
Christina<3.

Day 03

Hejsa!:D

I dag, skal jeg skrive hvad har lavet i dag; jeg har været i skole, hvor jeg har lavet projekt med Thea og Charlotte. Jeg har også snakket og fjollet rundt med min veninde Michelle, og snakket med to drenge fra min årgang. Min veninde Michelle og jeg, skulle ned i Super Best. Jeg fandt en Cocio, som jeg gerne ville have, og Michelle fandt det hun skulle have. Da vi så kom hen til kassen og skulle betale - havde vi ikke penge nok! Det var SÅÅ pinligt! Så jeg fik ikke min cocio alligevel - det var måske også godt nok, for kakao er, jo ikke lige det sundeste der findes ;) Lige pt. sidder jeg, og laver samfundsfags-aflevering, og derefter skal jeg i gang, med de to stile jeg har for - yaay ..

xoxo
Christina<3.

tirsdag den 9. november 2010

Day 02

Hejsa!:D

I dag skal jeg skrive meningen med mit blog navn; tjaa, jeg valgte vel, at min blog skulle hedde 'MyLife-ByChristina' fordi jeg skriver om mit liv, min hverdag og mine tanker.
Kort og godt!
Thea, Charlotte og jeg, faktisk næsten allerede færdige med vores projekt om 'dyrenes lidelse, for menneskets skønhed' - vi skal bare lige have skrevet en konklusion og have finjusteret det sidste og så i gang med at planlægge en fremlæggelse. Det kører på skinner!

xoxo
Christina<3.

mandag den 8. november 2010

Day 01

Jeg har besluttet mig, for at starte på '30 days blog challenge', som mine to dejlige veninder også er i gang med. 
"Et billede taget af dig for nylig, og 5 tilfældige facts om dig" 
Dårligt billede og dårlig kvalitet - i know ..
1. Jeg eeeelsker mad! Og der er ikke særlig, meget mad som jeg ikke kan lide - af hvad jeg ved af. 
2. Jeg har gået på 3 forskellige folkeskoler.
3. Jeg elsker spillet Icy Tower, og kan spille det i laaang tid! Er total afhængig!
4. Jeg har kun været syd på én gang i mit liv - Tyrkiet (hvis man overhovedet, kan kalde det 'syd på')
5. Jeg er stræber og elsker, at få høje karakter!



Projekt.

Hejsa!:D

Så er det blevet uge 45 og projektugen er gået i gang. Jeg skriver projekt med mine dejlige veninder Thea og Charlotte. Vi skriver om 'dyrenes lidelse, for menneskets skønhed' - jeg synes virkelig, at det er spændende, men samme tid, er det også vildt forfærdeligt med alle de dyr, der bliver brugt som forsøgsdyr, hvert år - bare fordi vi mennesker, vil se godt ud!
Hvis du ved noget, om emnet, må du endelig gerne smide en kommentar, med din viden eller sende et link :D

Jeg nyder, at skrive projekt med de dejlige piger - jeg elsker jer!!<3

xoxo
Christina<3.

søndag den 7. november 2010

Back!

Hejsa!:D

Så er jeg kommet hjem fra korlejr. Det har været en weekend fyldt med sang, fantastiske piger, en masse hygge, sjove stunder, dejlig mad og ikke mindst en masse hyggelig snak! Det har været en virkelig dejlig weekend og jeg glæder mig allerede til næste år :D!

Håber i at i også har haft en god weekend!

xoxo
Christina<3.

btw. tusind tak, til alle de nye faste læsere fordi I gider og læse min blog! Og selvfølgelig også mange gange tak, til alle de 'gamle' :D<3.

torsdag den 4. november 2010

Korlejr

Hejsa!:D

I morgen tager jeg på korlejr, med verdens dejligste piger! Vi skal være der fra fredag til søndag - det bliver så hyggeligt! Det var det i hvert fald sidste gang ;) Jeg har lige fundet ud af, at den pige, som jeg snakker mest med, når vi sidder og skal øve vores sange, ikke skal med :'(! Men min virkelig dejlige veninde, Charlotte, skal med, og hun er nok den vigtigste :D! Jeg glæder mig virkelig meget, til at tilbringe hele min weekend med en masse skønne piger og en masse dejlige julesang - og ikke mindst en masse hygge!!

xoxo
Christina<3.

onsdag den 3. november 2010

Mine juletraditioner - sådan hver andet år ..

Årh! Jeg glæder mig til jul! Jul er noget af det bedste! I år skal jeg holde jul, oppe hos min farmor - som jeg gør hver andet år.  Vi har en masse traditioner - f.eks., så arbejder min faster for det meste og om formiddagen, og så plejer min far og jeg, og hente hende efter arbejde, og så kører vi op til min farmor, og drikker vi lige kaffe og så, efter det begynder min faster og jeg, at pynte juletræet, imens min farmor er i gang med julemaden - sommetider, hjælper min far da også til med maden(: Og vi SKAL ALTID se 'Disney's Juleshow' - det er et must! Når vi så engang endelig skal spise den dejlige julemad, sidder vi ALTID på de sammen pladser og snakker og nyder at være i selskab, med familien, så bliver vi på et tidspunkt færdige med at spise, og så sætte vi os ind i stuen - og så er jeg ved at sprænge! Jeg ved godt, at det lyder barnligt, at jeg ikke kan vente med, at få gaver - men jeg eeeeeeeeelsker virkelig, at få gaver! Og så bliver vi alle sammen enige om, at det er på tide, og åbne gaverne - så går jeg hen og finder en gave under juletræet, siger hvem den er til og hvem den er fra, og så pakker personen, som den er til, den op og så sidder vi alle sammen og kigger på at gaven bliver pakket op og så videre til næste gave og sådan bliver vi ved indtil, der ikke er flere gaver. Så spiser vi ris a la mande - hvis ikke, vi spiser det før gaverne - når mandlen, bliver fundet stopper vi som regel med, at spise. Da jeg er den mindste - OG det ENESTE barn, får jeg ALTID mandelgaven - uanset hvem der har fået den - yaay! Så sidder vi og kigger på vores gaver, snakker og julehygger. Så ved en elleve-tolv, stykker begynder vi, og pakke vores gaver ned og køre hjem ad. En hyggelig dejlig juleaften, fyldt med julehygge, familie, kærlighed og alt det der hører med, for 4 personer: min far, min faster, min farmor og mig - det er sådan cirka sådan min juleaften plejer, at være hver andet år :)
- hvordan er din jul? Har du og din familie nogle juletraditioner? :D

xoxo
Christina<3.

Job!

Hejsa!:D

I dag har jeg været nede på Sejlflod Hotel, (et MEGET lille hotel, der ligger tæt på hvor jeg bor), for at se om jeg kunne få et job, der nede. Jeg vil gerne vaske op, og helst ikke serverer - de havde for mange til at vaske op, så hun sagde at jeg kunne komme til at serverer, hvis jeg har lyst til det og jeg trænger virkelig meget til at tjene nogle penge, så selvom jeg ikke er meget for det, så sagde jeg at det ville jeg gerne. Så nu har hun mit nummer og mit navn og så sagde jeg til hende at hun bare kunne, ringe hvis de manglede nogen til at komme og lave et eller andet - uanset hvad det er. For jeg trænger VIRKELIG til at få nogle penge! Der er så meget jeg gerne vil købe!

xoxo
Christina<3.

mandag den 1. november 2010

I need money!

Hejsa!:D

Jeg mangler virkelig penge! Der er virkelig meget tøj, jeg gerne vil have! Jeg har godt nok nogle penge, men dem skal jeg bruge på julegaver til mine venner, veninder og min familie. Jeg har godt nok fået 200 kr. i dag i lommepenge, men dem skal jeg bruge når jeg skal i biografen og se 'Jackasss 3' med min bedste ven. H&M har virkelig meget fedt, som jeg bare MÅ eje! Her er et par kjoler og en enkelt strik som jeg virkelig godt kan lide.

- hvis bare jeg kunne klemme mig ned i kjolerne .. 

xoxo
Christina<3.

btw. min cykel er blevet stjålet i dag :O!