tirsdag den 21. december 2010

Gaver!

Hejsa!:D

Da jeg sidder i mit nattøj lige nu, venter jeg med Day 29 til i morgen :-). I dag fik vi juleferie - ENDELIG! Efter skole tog mine to dejlige veninder Charlotte og Thea hjem til Charlotte for, at spise æbleskiver og bytte gaver. Jeg fik nogle vildt gode gaver og jeg er bare mega glad for dem alle sammen! Jeg fik to par mega seje hyggesokker, en foundationbørste fra e.l.f., en fin halskæde og en meeega flot nytårskjole :-).

Jeg overvejer stærkt, at slette min blog - jeg er ikke helt 100% sikker endnu, men jeg vil lige tænke over det..

xoxo
Christina<3.

søndag den 19. december 2010

Day 27 & 28

Hejsa!:D


Day 27
'En samling du har'. Jeg samler på mange ting, og smider sjældent noget ud, men jeg har ikke sådan en samling, som mange andre har. Jeg har engang samlet på Diddle-papir, men det er laang tid siden :-)

Day 28 
'Et billede af dig, fra sidste år og nu - hvordan har du ændret dig?'
Her er et billede af mig fra sidste år. Siden da har jeg tabt mig en del - har altid haft lidt af en elevatorvægt. Jeg har fået lavet krøller, farvet hår et par gange eller fire. Og så har jeg også ændret min tøjstil en del. Jeg er glad for min forandring, og er blevet mere glad for mig selv. Livet er skønt! Lev det! Vær lige glad med hvad andre mener om dig, og vær dig selv!
Mig i år 2009.
Mig i år 2010

xoxo Christina<3.

tirsdag den 14. december 2010

Day 26

Hejsa!:D

Nephew
'Favorit band for tiden'. Årh! Det ved jeg sørme ikke lige. Altså jeg ELSKER Nephew, og kan ikke få nok af dem! Så det er vel altid, et godt bud :-D.

xoxo
Christina<3.

btw. jeg skal til Frankrig, næste år en gang til marts! Det er med nogle fra min skole - jeg tror vi er 15 i alt der skal med, og så to lærer. Jeg glæder mig sååååå meget :-D!!!!!!!!!!!!

fredag den 10. december 2010

Day 25

Hejsa!:D

'Hvad har du i din taske'. Altså jeg har altid sådan en lille taske med mig, som jeg har fået af min mor, fra Glitter. I den er der: min iPod touch, mine nøgler, tre elastikker, et spænde, en neglefil, en pincet, nogle panodiler, nogle benadryl (allergi-piller), øjendråber (da jeg har birkepollen-allergi), creme, nogle piller mod hoste, en lille parfumeprøve på j'adore fra Christian Dior, en lipgloss, gamle biografbilletter fra da jeg var inde og se 'Vampires suck' og 'Harry Potter 7 - del 1', billetter fra da jeg var inde og se Mick Øgendahl - Propaganda og Stand-up i skoven og et stykke papir fra blå mandag, da vi var inde og spille Lasergame - hvor jeg så blev den anden sidste xD Nøjs! Hvor har jeg bare meget l*rt i min taske! Jeg kan da godt forstå, at folk synes det er spændende, at kigge i den - der er da nok, at kigge på xD

xoxo
Christina<3.

tirsdag den 7. december 2010

Day 24

Hejsa!:D

Min dejlige nye, smukke kop!
 'Hvad du har lyst til.' I dag har jeg været i Ikea, og da jeg er total besat af kopper - weird, I know - kan jeg ikke gå forbi, glassene og kopperne uden lige, at kigge og enten plage min mor om at få en, selv købe en, eller blive ved med, at gå og tænke og kigge på den. Så jeg skulle selvfølgelig lige over og kigge på kopperne og jeg fandt en! Det var bare kærlighed ved første blik! Det var faktisk min mor der pegede på den og sagde: "Se der!" og så var jeg bare sådan helt 'guuuud! hvor er den smuk!!' og jeg turde næsten ikke røre ved den. Men så grinte min mor og sagde, at jeg gerne måtte få den og så var jeg bare lykkelig!

Love at first sight!



xoxo
Christina<3.

mandag den 6. december 2010

Day 23

Hejsa!:D


'Det sidste du spiste og drak'. Ja, altså jeg ELSKER (med stort E!!) alt hvad der hedder appelsiner, appelsinjuice, klementiner, mandariner og så videre. Så det sidste jeg spise var to klemtiner/mandariner - har aldrig forstået, hvad forskellen er :-D? Og det sidste jeg drak, var noget appelsinjuice xD

Jeg havde tyskprøve i dag - altså, jeg vil ikke gætte på nogen karakter, men jeg synes det gik fint nok - jeg svarede i hvert fald på det hele :-).

Hvordan er jeres dag gået?

xoxo
Christina<3.

lørdag den 4. december 2010

Day 22

Hejsa!:D

'Dit favoritalbum'. Øhm .. jeg ved ikke lige hvad mit favoritalbum, er men jeg ELSKER Nephew's 'USA DSB' og det er helt klart ét af mine yndlingsalbum! 




Min far har været i Tyrkiet, med hans gode veninde og ekskæreste, i en uge. De kommer hjem i dag, så jeg smutter til Nørresundby, efter jeg har spist, for at tage i mod dem, og sige velkommen hjem :-)

xoxo
Christina<3.

fredag den 3. december 2010

Day 21

Hejsa!:D

'Et screenshot af skrivebordet, på din computer'. 


Sådan ser mit skrivebord ud  på min computer.


Rundt omkring skiltet, hvor der står 'I heart u' står der navnene på mine aller bedste venner (Patrick, Michell og Natashia<3) Og så står der navene på, 5 andre personer (Charlotte, Jakob, Michelle, Kristoffer og Thea) som betyder alverden for mig! 

Julen nærmer sig, og jeg har ikke fået købt, én eneste julegave endnu - men jeg ved allerede hvad, mange skal have. Så skal det bare købes/laves ;-)

xoxo
Christina<3.

torsdag den 2. december 2010

Day 20

Hejsa!:D

Jeg elsker dig, farmor!
'Et billede der får dig, til at smile'. Jeg æælsker det her billede af min farmor og mig. Det får mig altid til, at smile fordi hun ser så glad ud! Og fordi jeg ikke har så, mange billeder af min farmor og mig, sammen. Så det her er helt klart et af mine yndlings billeder :-D!!




xoxo
Christina<3.

onsdag den 1. december 2010

Day 19

Hejsa!:D

Orh! Så blev det endelig d. 1 december! Jeg har bare glædet mig helt vildt! Så nu glæder jeg mig bare til d. 24 :-D

'Dine kælenavne og hvorfor du har fået dem'. Jeg bliver kaldt for Chris og Chrisser, af en fra min klasse. Det synes han er meget sjovt, så det skal han da have lov til. Min veninde kalder mig det også en lille smule. Hun kalder mig også nogle gange Chrille - bare sådan for at drille mig, men det går nok :-). Jeg bliver også kaldt en masse andet, men det er bare sådan 'naarh ..' - hvis du forstår :-)?

GLÆDELIG JUL!
xoxo
Christina<3.